Ünnepi proteines palacsinta
?????
Eva Suin
Hozzávaló 10-15 palacsintához (mérett?l függ?en):
-
100 g
zabpehely
-
60 g
Natures Finest fehérje por
- 1 banán
- 1 teáskanál süt?por
-
2 teáskanál
lenmag
- 320 ml növényi ital
-
1/2 teáskanál
fahéjpor
- egy csipet szegf?szegpor
Választható: 1 ev?kanál
eritrit
vagy
kókuszcukor
, ha inkább édesebben szereti a palacsintát
+ több növényi ital

Elkészítés
- Helyezze a zabpelyhet és a lenmagot a robotgépbe és addig keverje, amíg lisztes állagot nem kapnak.
- Ezután adja hozzá az összes többi hozzávalót és keverje össze újra. Palacsintatészta fog keletkezni.
- Sütéshez tapadásgátló serpeny?t használjon. Melegítse fel közepes h?mérsékletre, és amikor a serpeny? forró, öntsön egy ev?kanálnyi masszát a közepére. Használja a kanál szélét, hogy a masszát egyenletes palacsintaformára ossza el. Süsse közepes lángon, 1,5-2 percig mindkét oldalon.
- A massza id?vel s?r?bbé válik, mivel a száraz összetev?k felszívják a nedvességet. A sütés felénél adjon hozzá néhány ev?kanál növényi italt, hogy felhígítsa a masszát.
- A sült palacsintát kedvenc öntetével tálalja legyen az friss gyümölcs, forró csokoládé öntet vagy tejszínhab.