Hogyan készítsük el a matcha latte-t?
Amikor egy csésze keserű és íztelen matcha teát kortyolgat, akkor biztos lehet abban, hogy nem minőségi matcha teát tart a kezében, vagy a házigazda a tea készítése közben valamit súlyosan elrontott. A tea megfelelő elkészítése és minősége kulcsfontosságú a matcha igazi ízének megismerésében, amely a magas klorofill- és aminosavtartalom miatt nagyon egyedi és gazdag, és végül édes ízt hagy a szájban.
Szükségünk van egy bambusz habverőre a matcha elkészítéséhez, de használhatunk más konyhai habosító készüléket is. Tegyünk kb. 1 teáskanál matchát a csészébe, és adjunk hozzá néhány csepp hideg vizet. Bambusz habverővel készítsünk sűrű pasztát, amelyet azután 1 dcl forró vízzel felöntünk. A víznek szükségszerűen 60-70 ° C között kell lennie, különben a tea keserű lesz, és elpusztítjuk a tea hatóanyagait. A matchát habverővel habosítani kezdjük, gyors és egyenes mozdulatokat hajtunk végre W betű formájában. Kívánt esetben hozzáadhatjuk kedvenc tejünket (hozzáadhatunk bármilyen növényi tejet is: rizst, szóját, mandulát, kókuszt vagy zabot) és egy teáskanál agávészirupot vagy mézet.
Kényeztesse magát otthon egy zöld egészség bombával, és így illesszen be a napjába valami egészségére előnyös dolgot.
Kosárban lévő termékek
Különleges ajánlat csak itt!
Adja hozzá a rendeléséhez és spóroljon!
FatBurn Tea*
Hozzájárul a zsíranyagcseréhez, eltávolítja a túlsúlyt és természetesen elnyomja az éhségérzetet
IMUNUP*
7 aminosavat, 11 vitamint és 8 ásványi anyagot tartalmaz az erős immunrendszer érdekében
D3 vitamin por*
A d3 vitamin por biológiailag leghozzáférhetőbb formája