Tavaszi saláta
Hozzávalók
Öntet
- 3 evőkanál olívaolaj
- 3 evőkanál frissen facsart citromlé
- 1 teáskanál agávészirup
- 1 gerezd apróra vágott fokhagyma
- 1 evőkanál apróra vágott friss bazsalikom
- Só és bors ízlés szerint
Saláta
- 2 csésze víz
- 1 csésze quinoa
- ½ teáskanál só
- 2 teáskanál olívaolaj
- 1 kis marék spárga, kb. 15 spárga (darabokra vágva)
- 1 evőkanál friss citromlé
- 1 csésze fagyasztott borsó
- 1 avokádó, darabokra vágva
- Só és frissen őrölt fekete bors, ízlés szerint
- 1/4 csésze apróra vágott bazsalikom
Elkészítés
- Egytálban vagy pohárban alaposan keverjük össze a hozzávalókat az öntethez.
- Helyezzea quinoát és sós vizet a egy edénye, és közepes lángon felforraljuk. 5 percig forraljuk, majd csökkentjük a hőt, és még kb. 15 percig főzzük. amíg a víz el nem párolog. Vegyük le a tűzről.
- Amíga quinoa fő, készítsük el a spárgát. Egy nagy serpenyőben közepes lángon melegítsük fel az olívaolajat. Adjuk hozzá a spárgát és a friss citromlevet. Kb. 5 percig főzzük, majd hozzáadjuk a borsót és kb. 2 perc.
- Egy nagy tálban keverjük össze a quinoát, a spárgát borsóval és az avokádóval. Öntsük le a pohárban lévő öntettel, és jól keverjük össze. Ízesítsük sóval és borssal. Végül adjunk hozzá friss bazsalikomot és tálaljuk.
Kosárban lévő termékek
Különleges ajánlat csak itt!
Adja hozzá a rendeléséhez és spóroljon!
FatBurn Tea*
Hozzájárul a zsíranyagcseréhez, eltávolítja a túlsúlyt és természetesen elnyomja az éhségérzetet
IMUNUP*
7 aminosavat, 11 vitamint és 8 ásványi anyagot tartalmaz az erős immunrendszer érdekében
D3 vitamin por*
A d3 vitamin por biológiailag leghozzáférhetőbb formája