Fahéjas tekercs reggeli zabkása formájában
?????
Eva Suin
Hozzávalók 1 személy számára
- 160 ml víz
-
30 g
Natures Finest rizs italpor
- egy csipet só
-
½ teáskanál
fahéj
- 2 egész szegf?szeg
-
70 g
zabpehely
-
1 teáskanál
agávészirup
- 2 csepp vanília kivonat
- 1 ev?kanál mazsola
-
2 teáskanál
lenmag
Fahéjas paszta
-
1 teáskanál
fahéj
-
2 ev?kanál
kókuszolaj
-
60 g
kókuszcukor

Elkészítés
- Gyorsan öblítse le a zabpelyhet és helyezze egy lábosba a vízzel, a rizs italporral, a sóval, a fahéjjal, a szegf?szeggel, az agávésziruppal és a vanília kivonattal együtt.
- Keverje össze a hozzávalókat és f?zze közepes lángon 10-15 percig.
- Amíg a zabpehely f?, darálóban vagy turmixgépben ?rölje meg a lenmagot. Rázza egy kisebb tálban, és adjon hozzá néhány ev?kanál vizet.
- Készítse el a fahéjas pasztát: A kókuszolajat vízfürd?n olvassza fel, adja hozzá a fahéjat és a kókuszcukrot, keverje el és vegye le a t?zr?l.
- Amikor a zabpehely megf?, távolítsa el a szegf?szeget, majd keverje hozzá a mazsolát és a megduzzadt lenmagot.
- Helyezze a zabkását tányérba és a fahéjas pasztával díszítse. Kedve szerint öntsön rá cukormázat is.