Több mint 4,7 millió ügyfél a világ minden tájáról ⭐⭐⭐⭐⭐

Expressz szállítás 2-3 munkanapon belül
Ingyenes szállítás 18.000 Ft felett
100%-os elégedettségi garancia
60 napos visszaküldési jog
Home Ikone NOVO_phone
Expressz szállítás 2-3 munkanapon belül
Ingyenes szállítás 18.000 Ft felett
100%-os elégedettségi garancia
60 napos visszaküldési jog

Indiai útifűmaghéj – az emésztés királya

Az

indiai útifűmaghéj

kiváló rostforrás, és mint ilyen az emésztőrendszer természetes támaszaként szolgál. Az útifűmaghéjban lévő rostok vízoldhatóak, ezért vízzel érintkezve megduzzadnak. Amikor a rostok megduzzadnak, annak térfogata jelentősen megnő, ami viszont csökkenti az éhségérzetet. Ezért az útifű az emésztés szabályozása mellett a fogyás kiváló eszköze is.

Hogyan működik az indiai útifűmaghéj?

Az i

ndiai útifűmaghéjat

gyakran ”béltisztítóként” is emlegetik és mellékhatásként természetes gyógymódként szolgál a túlsúly elvesztésére.

Lenyelés után az

útifűmaghéj

megduzzad az emésztőrendszerben, és gélt képez a belekben, amely megköti azokat az anyagokat, amelyek a bélben maradnak az emésztőrendszeren keresztüli útja során, így “megtisztítják” azt. Ha étkezés előtt fogyasztjuk el, akkor a jóllakottság érzetét kelti bennünk, ami megakadályozza a túlevést.


Kiváló természetes rostforrás

Az LCHF (alacsony szénhidráttartalmú, magas zsírtartalmú) diéták gyakran kizárják a gabonaféléket, a teljes kiőrlésű gabonákat és a gyümölcsöket az étrendből, ami azt jelenti, hogy az elfogyasztott élelmi rostok mennyisége jelentősen csökken. Az indiai

útifűmaghéj

kiváló rostforrás, egy teáskanál akár 4 g-ot is tartalmaz. Tehát gyorsan és egyszerűen pótolhatjuk az élelmi rostokat, ha hiányzik az étrendünkből.


Indiai útifűmaghéj

a sütésnél

Az összes már említett előny mellett az

indiai útifűmaghéj

sütésre is kiválóan alkalmas. Gyakran használják gluténmentes receptekben, gélképző képessége miatt, ami megakadályozza a gluténmentes termékek szárazságát.

Tehát, ha glutén intoleranciában szenved, és ugyanakkor szeret főzni és új recepteket kipróbálni, az

indiai útifűmaghéj

az a csoda hozzávaló, amire Önnek is szüksége van. Nagyszerű sütemények, kenyerek, palacsinták készítéséhez és akár smoothiekhoz is.