MANDULÁS PALACSINTA DIÓFÉLÉK KEVERÉKÉVEL
Hozzávalók:
Elkészítés:
Helyezzük a kakaóvajat egy kisebb tálba, és forró víz felett olvasszuk fel.
Egy kisebb tálban keverjük össze a mandulalisztet, a mandulás rizs italport, a sütőport és a sót. A nedves hozzávalókat szintén keverjük össze: a vizet ill. mandulatejet, vanília kivonatot, mézet és kakaóvajat.
Adjuk a száraz hozzávalókat a nedveshez, keverjük össze és hagyjuk pihenni néhány percig.
Tegyük a kakaóvajat a serpenyőbe, és várjuk meg, amíg megolvad. Egy nyelőkalányi masszát rakjunk a serpenyőbe, és terítsük el kör alakban, hiszen eléggé sűrű. Várjunk kb. 2-3 percet, majd óvatosan fordítsuk meg a palacsintát, és várjuk vele a másik oldalon is további 2-3 percig. Ismételjük meg a folyamatot, amíg el nem fogy a masszánk. Tálaljuk a palacsintákat mézzel és diófélék keverékével.