MATCHA CHIA PUDING MANGÓVAL
HOZZÁVALÓK
- 3 evőkanál Chia mag
- 1 teáskanál Matcha latte por
- 200 ml mandula / rizs tej
- ½ teáskanál agávészirup vagy méz
- ¼ teáskanál himalája só
- Friss vagy aszalt mangó
ELKÉSZÍTÉS
- Öntsünk mandulatejet egy kis tálba, adjuk hozzá a Chia magot és alaposan keverjük össze.
- Közben egy kis lábosban keverjük el simára a Matcha latte port kevés forró vízzel (így megakadályozva, hogy a Matcha később összetapadjon, amikor belekeverjük a pudingba).
- Adjuk hozzá a Matcha keveréket, az agávészirupot vagy a mézet, a sót a Chia mag keverékhez, és keverjünk össze mindent.
- Helyezzük a kész keveréket hűtőszekrénybe, és hagyjuk pihenni egy éjszakán át vagy legalább 2-3 órán át.
- Tegyünk egy réteg Matcha Chia pudingot bármilyen pohárba, majd mangót és pudingot, és folytassuk a rétegekkel, amíg el nem fogy a keverék.