Hozzávalók:
- 1 csésze mandulaliszt
- 1 evőkanál kókuszliszt
- 2 evőkanál arany lenmagliszt
- 1 csipet himalája só
- 1/2 teáskanál sütőpor
- 2 evőkanál kókuszcukor
- 1/4 teáskanál sztévia
- 2 nagy tojás
- 1/2 csésze Goji bogyót áztatunk 1/4 csésze forrásban lévő vízbe
- 1/2 csésze csokoládé darabok
Elkészítés:
- Keverjük össze egy nagy tálban a mandulalisztet, kókuszlisztet, lenmaglisztet, sót és sütőport.
- Keverjük össze a kókuszcukrot, a sztéviat és a tojásokat kézi keverővel.
- Keverjük hozzá a goji bogyókat és a csokoládé darabokat
- Öntsük a keveréket egy 8 x 8 méretű tepsibe, körülbelül öt hüvelyk vastagra.
- 15 percig süssük 180°fokon.
- Darabokra vágva tálaljuk.