Csicseriborsó üvegben Bio
Egészséges és ízletes hüvelyes.
- 100% organikus termesztés
- Magas fehérjetartalom
- Teljes értékű íz
Kiváló fehérjeforrás
A csicseriborsót zöld salátára, tésztaszószra szórhatjuk, vagy készíthetünk belőle egyszerű humuszt: turmixgépben keverjünk össze egy üveg csicseriborsót, egy gerezd fokhagymát, egy teáskanál olívaolajat, egy teáskanál tahinit (szezámvajat) és egy kevés citromlevet.
Miért a Nature's Finest csicseriborsót válassza?
Nature's Finest csicseriborsó
Hasonló termékek
- 100% organikus termesztéből
- Hozzáadott olajok nélkül
- Hagyományos temesztésből
- Hozzáadott olajokkal
- 100% organikus termesztéből
- Hozzáadott olajok nélkül
- Hagyományos temesztésből
- Hozzáadott olajokkal
Csicseriborsó üvegben Bio
Egészséges és ízletes hüvelyes
-
100% organikus termesztés
-
Magas fehérjetartalom
-
Teljes értékű íz
Csicseriborsó üvegben Bio
Egészséges és ízletes hüvelyes.
- 100% organikus termesztés
- Magas fehérjetartalom
- Teljes értékű íz
-
Használat
Az már elkészített üvegben lévő csicseriborsót hozzáadhatjuk ételekhez, vagy önálló étkezésként is elfogyaszthatjuk. Finom humusz elkészítésére is felhasználhatjuk.
Figyelmeztetések
A hatóanyagok tulajdonságainak természetes eltérései miatt a termék színe, íze és illata tételenként kismértékben eltérhet. Ezek a változtatások nincsenek hatással a termék általános minőségére és teljesítményére.
-
Összetevők
Csicseriborsó üvegben Bio
Összetevők: Csicseriborsó *, víz, tengeri só. * Organikus
-
TÁPÉRTÉK
100 g termékben Tápérték 686 kJ/164 kcal Zsír 2,7 g amyeből telítet zsírok 0,3 g Szénhidrát 27,3 g amelyből cukrok 4,8 g Rost 7,8 g Fehérje 0,3 g Só 0,27 g * NRV = táplálkozási referenciaérték
-
Vásárlói vélemények (0)
Kosárban lévő termékek
Különleges ajánlat csak itt!
Adja hozzá a rendeléséhez és spóroljon!
FatBurn Tea*
Hozzájárul a zsíranyagcseréhez, eltávolítja a túlsúlyt és természetesen elnyomja az éhségérzetet
IMUNUP*
7 aminosavat, 11 vitamint és 8 ásványi anyagot tartalmaz az erős immunrendszer érdekében
D3 vitamin por*
A d3 vitamin por biológiailag leghozzáférhetőbb formája